Ürün Detayı

Cam Balkon Tiara08

Ürün Kodu: 0

TİARA 08 - TİARA 10

Tiara08 logo

Özellikler:

  • Kayar katlanır balkon camlama sistemi
  • Cam Özelliği: Dört kenarı rodajlanmış, temperli veya lamine
  • Cam Kalınlığı: 8 mm
  • Max. Panel Genişliği: 800*2250 mm
  • Taşıma Sistemi: Alt+Üst (4+4) Taşıma Sistemi

 

Tiara10 logo1

Özellikler:

  • Kayar katlanır balkon camlama sistemi
  • Cam Özelliği: Dört kenarı rodajlanmış, temperli veya lamine
  • Cam Kalınlığı: 10 mm
  • Max. Panel Genişliği: 800*2500 mm
  • Taşıma Sistemi: Alt+Üst (4+4) Taşıma Sistemi

 

42 Small

Gizli Su Tahliye Sistemi

Sistemde, taşıyıcı kasa profili üzerindeki, gizli kondens kanalı sayesinde hem kozmetik hem de verimli bir su tahliyesi gerçekleştirilirken, yağmur suyunun, profilin içine girmeden dışarıya yönlendirilmesi, kanat profillerinin üzerindeki yönlendirme kanatçıkları ile sağlanıyor.

 

43 Small

 

Durdurulamaz Hareket

Tiara da, 38 mm çapında, altta 4, üstte 4, toplam 8 adet özel mühendislik plastiği kaplanmış paslanmaz çelik teker kullanılmıştır. Tiaranın hareketini durduramazsınız. Tüm kanatlar, konforlu şekilde, en az sürtünme ve ses ile hareket eder, açılıp, kapanır.

 

44 Small

 

Düşmez, Sarkmaz Cam Kanatlar

Tiara Cambalkon Sistemi için Albert Genau mühendisleri özel bir kilitleme mekanizması geliştirdiler. “ABL – Auto Brake Lock” adı verilen sistem ile kayar cam panelleri park alanına geldiklerinde, otomatik olarak kilitlenip, kanadın yerinden oynamadan açılması sağlanıyor. Bu sayede, sistemin kilitlemesi gerçekleşmeden, kanat açılması tamamen engelleniyor.

 

41

 

Paslanmaz Aksam

Albert Genau’nun tüm ürünlerinde olduğu gibi Tiara’da da tüm rulman ve aksam takımları paslanmazlık garantisi altındadır.

CAMLAR NASIL TEMİZLENİR?

           Sistemin tüm camları, tek tek içeri açılabildiği için, hem dıştan hem içten çok rahatlıkla silinebilir. Dikey profiller alüminyum olduğu için zaman içinde sararma, dökülme yapmaz. Sistem temizlik detayı dikkate alınarak, pürüzsüz olarak tasarlanmış olup, girintili çıkıntılı (ondüla) yapıdaki profillerden kaçınılmıştır.

Tiara0823 Small

sub2 Small

KÜÇÜK ÇOCUĞUM İÇİN CAMBALKON EMNİYETLİ Mİ?

Sistemin menteşeli panelleri üzerine Albert Genau patentli çocuk emniyet kilidi bulunmaktadır. Dolayısıyla, kilit kapalı olduğu sürece sistem, çocuğunuz için emniyetlidir.

BALKONLARA VE KIŞ BAHÇELERİNE UYGUN MU?

Her türden balkona (Düz, Yay, Köşeli, Açılı) uygulanabilir. Apartman, villa, cafe, restaurant, otel, teras vb. her türlü mekanlarda kullanıma uygundur. Ayrıca, Albert Genau kış bahçesi ve otomatik pergola sistemleri ile tam uyumludur.

75573 200

 

NASIL SATIN ALABİLİRİM?

Albert Genau ürünlerini, sadece yetkili bayilerimizden satın alabilirsiniz. Alber Genau Gaziantep Yetkili Bayisi AsGlass Cam Balkon Sistemleri

size en yakın satış noktası

KOMŞUM CAMBALKON YAPTIRDI, CAMLARI AÇARKEN CAMLAR ÜZERİNE DÜŞÜYOR.

Sistem üzerine entegre Albert Genau patentli Auto Brake Lock system sayesinde, camlar açılma esnasında otomatik olarak kilitlenir. Açılırken, cam panellerin düşmesi söz konusu değildir. Piyasa sistemlerinde, bu teknoloji bulunmadığından ve sistemde kullanılan parçalar zamanla kolay deforme olduğundan, camlar açarken düşmektedir. Dikkat ediniz.

sub2 Small

 

ÜRÜN İLE İLGİLİ GARANTİ VERİYOR MUSUNUZ?

Tüm sistemlerimiz, 30 yıl paslanmazlık, T.C Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı onaylı 2 yıl parça garantilidir. Türkiye’deki tek uluslararası sertifikalı cambalkon sistemidir.

CAM BALKONUMDA, ALÜMİNYUM FİTİL KULLANABİLİR MİYİM?

Camlar arasında Albert Genau estetik tasarımına sahip patentli Alümimyum Fitilleri kullanabilirsiniz.

 

Tiara08 Alüminyum Cambalkon Fitili